Vacature kraamzorg

Gezocht: gediplomeerd kraamverzorgende

Vacature kraamzorg

Ria's Kraamburo is een gecertificeerd bedrijf voor echt persoonlijke kraamzorg. Wij zoeken per direct een gediplomeerde (of bijna gediplomeerde), enthousiaste en gemotiveerde collega die voor het volledige pakket als kraamverzorgende gaat. Wij werken niet op rooster, maar streven naar 1 kraamverzorgende per gezin. Werktijden in overleg en parttime/fulltime is bespreekbaar.

Zullen we kennismaken?

Over Ria's Kraamburo

Ria's Kraamburo biedt haar cliënten persoonlijke kraamzorg op antroposofische wijze. Bij ons staan moeder, kind en het gezin op de eerste plaats.

Ons werkgebied is de provincie Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Friesland, Groningen en Drenthe. In sommige gevallen bieden we ook kraamzorg in het buitenland aan.

Bij het inplannen van de kraamzorg houden we uiteraard altijd rekening met jouw woonplaats en de reisafstand. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Werken bij Ria's Kraamburo is werken:

in een klein team
met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
met indien gewenst een auto van de zaak
zonder roosters
zonder avond- of nachtdienst

Functie omschrijving

De kraamverzorgende is verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van de kraamvrouw, de baby en indien van toepassing voor andere gezinsleden. Je draagt zorg voor een effectieve en efficiente dagelijkse planning en stelt prioriteiten van uit te voeren werkzaamheden bij de client. Je informeert en pleegt overleg met de client, je luistert, toont begrip en rapporteert. Bij een thuisbevalling verricht je alle voorbereidende en assisterende werkzaamheden.

Functie-eisen

Je beschikt over het diploma kraamverzorgende. Kandidaten met een diploma Verpleegkundige vanaf niveau 3 die interesse hebben om kraamverzorgende te worden, roepen wij ook op te solliciteren. Tevens roepen wij geïnteresseerde herintreders en zzp'ers op om te reageren.

Ons aanbod

Wij hanteren de CAO VVT en gebaseerd op FWG 35, eindejaarsuitkering en vakantiegeld conform CAO. Verder biedt Ria's Kraamburo reiskostenvergoeding, eventueel een leaseauto en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae per e-mail naar:
Ria's Kraamburo,
t.a.v. mevrouw R. Schep
Voor meer informatie, bel 06 123 678 16 of stuur een e-mail naar: .

Voor een zorgeloze kraamtijd!