Ervaringen

Ervaringen met Ria's Kraamburo

ervaringen Kraamzorg bieden is dankbaar werk. Dat merken we aan de ervaringen van onze klanten, waar we altijd graag naar vragen. En die ervaringen zijn bijna altijd goed. Een enkele keer gaat het mis. Dan is iemand minder tevreden, wat vaak leidt tot een slechte recensie op klacht.nl, facebook of google. Daar kunnen we, behalve onze stinkende best, verder niks aan doen. Gelukkig kijken de meeste aankomende moeders en vader er doorheen. En genieten zij met volle teugen van de hulp die wij ze bieden.

Contact? Stuur een e-mail

Recensies Ria's Kraamburo

We laten je graag kennis maken met onze tevreden klanten.

Fantastisch

Ria's Kraamburo heeft ons fantastisch op weg geholpen. Vanaf de intake, tijdens de bevalling en gedurende de eerste week er na. Ria's zorg in de kraamtijd is kordaat, warm, geduldig, open en met de juiste energie. Bijna 20 jaar ervaring spreekt boekdelen! Baby, broertje, mamma en pappa genoten van goede zorg en de dagelijkse praktische tips.

Geweldig ondersteund

1 januari 2017 is ons eerste kindje Evi geboren. Ria heeft ons geweldig ondersteund bij onze eerste week als ouders! Ze had goeie tips en heeft me goed verzorgd tijdens de kraamweek. De borstvoeding loopt nu helemaal goed ondanks dat ik dat in het begin even doorzetten vond. Ria werkt niet per se uit de boekjes en de vaste regeltjes, maar meer op gevoel, wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ohja, en ze heeft ongeveer overal een oplossing voor en een leuk gevoel voor humor! Wij hopen dat als we nog een kindje mogen krijgen, Ria ons weer kan komen helpen!

Onze klanten geven ons:
gemiddeld een 9,4

Volgens onafhankelijk onderzoek van Menzis zorgverzekeringen

HKZ-gecertificeerd

Ons kraamburo is HKZ-gecertificeerd onder certificaatnummer: RQA 666118 en ISO 9001. Dankzij dit HKZ-keurmerk bent u ervan verzekerd dat wij de zaken goed op orde hebben. Bij ons staat de klant centraal en we werken voortdurend aan verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Wij worden hierop regelmatig onafhankelijk gecontroleerd.

Onze kraamverzorgsters volgen periodiek interne opleidingen om onze kraamzorg op een hoog niveau te houden. Ze zijn allemaal minimaal in het bezit van de certificaten / diploma’s:

  • Het borstvoedingscertificaat van WHO/Unicef
  • Acute verloskunde
  • EHBO/ kinder-EHBO
  • SBB

Voor een zorgeloze kraamtijd!