Ervaringen

Ervaringen met Ria's Kraamburo

ervaringen Kraamzorg bieden is dankbaar werk. Dat merken we aan de ervaringen van onze klanten, waar we altijd graag naar vragen. En die ervaringen zijn bijna altijd goed. Een enkele keer gaat het mis. Dan is iemand minder tevreden, wat vaak leidt tot een slechte recensie op klacht.nl, facebook of google. Daar kunnen we, behalve onze stinkende best, verder niks aan doen. Gelukkig kijken de meeste aankomende moeders en vader er doorheen. En genieten zij met volle teugen van de hulp die wij ze bieden.

Contact? Stuur een e-mail

Recensies Ria's Kraamburo

We laten je graag kennis maken met onze tevreden klanten.

Op Facebook vind je er meer

Onze klanten geven ons:
gemiddeld een 9,4

Volgens onafhankelijk onderzoek van Menzis zorgverzekeringen

HKZ-gecertificeerd

Ons kraamburo is HKZ-gecertificeerd onder certificaatnummer: RQA 666118 en ISO 9001. Dankzij dit HKZ-keurmerk bent u ervan verzekerd dat wij de zaken goed op orde hebben. Bij ons staat de klant centraal en we werken voortdurend aan verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Wij worden hierop regelmatig onafhankelijk gecontroleerd.

Onze kraamverzorgsters volgen periodiek interne opleidingen om onze kraamzorg op een hoog niveau te houden. Ze zijn allemaal minimaal in het bezit van de certificaten / diploma’s:

  • Het borstvoedingscertificaat van WHO/Unicef
  • Acute verloskunde
  • EHBO/ kinder-EHBO
  • SBB

Laat hier uw gegevens achter

En u wordt door Ria persoonlijk teruggebeld.

Voor een zorgeloze kraamtijd!